top of page

Atelierul de croitorie Emmaus

- sau zâmbetul când spui: "E făcut de mine" -

Faptul de a recicla textile ne-a dat ideea de a crea un grup de tineri interesați de croitorie, care pot învăța sau își pot perfecționa abilitățile de cusut la mașină sub îndrumarea unei doamne croitorese cu experiență. Astfel, au apărut (după ceva muncă și efort) săculeții umpluți cu semințe de lavandă uscată, în poșetuța lor, gențile de damă și tote-bags sau gențile pentru documente.

E formator de a putea spune: "e făcut de mine".

Astăzi, atelierul nostru se adresează :

- firmelor care doresc să ofere angajatelor un cadou "cu suflet", neimpozabil, cu ocazia zilei de 8 martie, 1 iunie sau de Crăciun: săculeți umpluți cu semințe de lavandă uscată, in poșetuța lor. din materiale reciclate, personalizabile cu logo-ul firmei;

- firmelor care organizează evenimente tip team building sau conferințe și care au nevoie de așa numitele tote-bags sau genți pentru documente. Acestea sunt realizate din materiale reciclate, personalizabile cu logo-ul firmei dvs.

- oricărei persoane doritoare de a sprijini activitatea noastră

- oricărei persoane care are un proiect de croitorie ce ar putea fi realizat de către noi (cu materielele noastre sau ale dvs.). 

 

Firmele decontează factura noastră din taxa pe handicap (în cazul firmelor cu peste 50 de angajați). 

 

Vă invităm să intrați în legătură cu noi la upa@emmaussm.ro

 Colaborarea dvs. cu noi, o unitate protejată autorizată, cu impact social și de mediu poate fi valorificată în Raportul dvs. de Responsabilitate Socială, la nivel de filială sau de grup. 

bottom of page