top of page

Politica de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal

Această Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal („Politica”) descrie modalitățile în care procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră.

 

Termenii „noi” se referă la serviciul de mediere din cadrul Asociatiei Solidare EMMAUS Satu Mare, CUI:27205431, cu sediul social: Satu Mare, bld Vasile Lucaciu nr. 20.

Politica de confidențialitate descrie tipurile de date personale pe care le colectăm, modul în care utilizăm informațiile, cui îi sunt transmise datele, precum și drepturile și opțiunile pe care le au persoanele fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

De asemenea, prin prezenta politică descriem măsurile pe care le luăm pentru a asigura securitatea informațiilor și cum ne puteți contacta în legătură cu punerea în practică a protecției datelor și pentru a vă exercita drepturile.

 

Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică pentru a afla mai multe informații despre modul în care procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal in cadrul procesului de mediere.

Politica noastră de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal se aplică oricărui vizitator al siteului.

 

„Asociatia Solidara EMMAUS Satu Mare” se angajează să respecte prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date prin luarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, destinate să pună în aplicare în mod eficient principiile de protecție a datelor.

 

Datele cu caracter personal sunt prelucrate de către „Asociatia Solidara EMMAUS Satu Mare” cu respectarea următoarelor principii:

  • Legalitate, echitate și transparență

„Asociatia Solidara EMMAUS Satu Mare” prelucrează datele cu caracter personal legal, corect și în mod transparent. Protecția datelor cu caracter personal este evaluată la începutul oricărei activități, prelucrarea fiind efectuată numai în condițiile unei informări corespunzătoare a persoanei vizate.

  • Respectarea drepturilor persoanei vizate

În limitele legii, „Asociatia Solidara EMMAUS Satu Mare” garantează persoanelor vizate exercitarea drepturilor de acces la datele cu caracter personal prelucrate, de rectificare a datelor cu caracter personal inexacte, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării sau dreptul la portabilitatea datelor.

  • Integritatea datelor și limitarea scopului

„Asociatia Solidara EMMAUS Satu Mare” utilizează datele colectate numai în scopul informării privind serviciile noastre, În toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislația. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.

  • Securitate

În vederea protejării datelor colectate, „Asociatia Solidara EMMAUS Satu Mare” a pus în aplicare măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să fie evitată pe cât posibil o eventuală breșă de securitate, măsurile aplicate fiind evaluate periodic în vederea actualizării cu noile tehnologii.

 

Datele cu caracter personal pe care le colectăm

Cum ne puteti contacta

Daca aveti intrebari sau comentarii despre prezenta Politica Globala privind protectia datelor cu caracter personal, daca doriti sa va exercitati drepturile sau sa actualizam datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra, va rugam sa ne scrieti la urmatoarea adresa: Bld Vasile Lucaciu nr. 20, Satu Mare sau prin e-mail la urmatoarea adresa de mail:  contact@emmaussm.ro.

bottom of page