top of page

Vacanța de iarnă 2023 

Poza fara bere2.jpg

În acest sezon festiv, ne-am aventurat într-o călătorie în Munții Apuseni alături de tinerii noștri extraordinari. Au fost momente de bucurie, râs și de creare a amintirilor frumoase împreună. Iată o privire în aventura noastră de Crăciun:
🏡  Datorită ospitalității călduroase de la Pensiunea Casa Maria, ne-am simțit ca acasă chiar și departe de casele noastre. Atmosfera primitoare și confortul au adus un plus de căldură în sărbătorile noastre.
🏐 Jocuri de societate în abundență: Ne-am afundat în lumea jocurilor de societate, stârnind competiție prietenească și multă distracție.
🎁 Surprizele lui Secret Santa: Spiritul dăruirii a fost prezent în schimbul cadourilor. A privi bucuria pe fiecare față a fost cu adevărat cel mai frumos dar.
❄  Bucurie în zăpadă: Munții Apuseni ne-au oferit o pătură de zăpadă curată, transformând Crăciunul nostru într-un adevărat tărâm de iarnă. Luptele cu bulgări și construirea omuleților de zăpadă au adăugat un strat suplimentar de bucurie.
Timp de calitate: În agitația vieții de zi cu zi, retragerea noastră de Crăciun ne-a permis să încetinim ritmul, să apreciem compania reciprocă și să savurăm plăcerile simple ale vieții.
Iată magia Crăciunului, așa cum am trăit-o noi și frumusețea momentelor împărtășite.

Activați pentru a vizualiza o imagine mai mare.

bottom of page